Mobiltillbehör

Tips för tillbehör till iphone 6

Tips för tillbehör till iphone 6

En iphone är inte bara en mobil. Med mobilen kommer tusentals möjligheter till tillbehör som både gör iphonen snyggare och mer praktisk. I den här texten berättar vi mer om tillbehör till iphone 6 och ger er tips om de coolaste, mest praktiska och snyggaste tillbehören som du definitivt kommer vilja ha!

Coola skal

Förutom iphone 6 tillbehör som skyddar din telefon mot skador och slitage, så finns det en hel del mobilprylar som fyller på dess energinivå och som håller den säker och fast på plats medan du exempelvis sitter i bilen och kör. Powerbanks (eller externa batterier) finns i alla former och kapaciteter. En rolig variant är en powerbank som kopplas till en cd-spelare. Du har säkert slutat lyssna på cd-skivor för länge sedan och cd-spelaren i bilen kommer knappt till nytta. Men idag finns det ett iphone skal som gör att du kan utnyttja cd-spelaren i bilen till att hålla din telefon. På köpet kan du lyssna på musik; inte via cd-spelaren men tack vare iphonen och olika musiktjänster. Ett annat skal för iphone 6 omvandlar mobilen till en spelkontroll. Och inte vilken spelkontroll som helst: En charmig kontroll från 60-talet som tar dig tillbaka i tiden och ger din mobil en retro-känsla, samtidigt som du får en spelkontroll. Spelkontrollen är med bluetooth, så den fungerar med IOS, Android, datorn och en massa andra saker.

Gör din iphone 6 praktisk

Är du en sportfantast? Du kan nämligen få bollkontroll i telefonen. Du kanske älskar att spela fotboll. Det går helt okej men du behöver slipa på tekniken. Vad borde du göra? Köpa en digital fotboll såklart! En så kallad smartball har bluetooth och accelerometer och mäter hastighet, rotation och bollbana vilket sedan kan analyseras i den medföljande appen som du laddar ned till din iphone 6. Du tycker kanske att tennis är roligare än fotboll? Inga problem! Montera bara en liten mätare i botten av racketen och få alla nödvändiga data du kan tänka dig för att kunna förbättra dina slag i din mobil.

Det är känt att ofödda barn hör saker utanför magen och redan skapar minnen innan de har fötts. Det betyder att du redan efter drygt halva graviditeten kan börja visa dem din favoritmusik. Det finns högtalare som fästs direkt till magen och kopplas till din mobil där du väljer en spellista att lyssna på.