Shopping online

Leksaksaffären för dig och dina barn

Leksaksaffären för dig och dina barn

Lekmer.se är Nordens ledande nätbutik för barnfamiljen med allt till alla ungar. På Lekmer.se finns leksaker, barnkläder, babyprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar, barnrumsinredning och spel till rätt pris. Lekmer har sitt säte i Stockholm med lager i Arlandastad, Stockholm. Lekmer grundades i januari 2006 och ägs idag av Qliro Group. Här berättar vi lite mer om Lekmer!

Utbud

Lekmer grundades år 2006 och är en komplett barnaffär på internet. Här kan du enkelt beställa och få hem alla produkter som kan tänkas behövas i en barnfamilj – från babyprodukter till barnrumsinredning via barnkläder och leksaker. Bland leksakerna finns allt som ett barn kan tänkas önska sig: Spel, sportutrustning, musik, maskeradkläder, figurer och fordon! Lekmer har till och med ett utbud av baby- och barnböcker! Om du är gravid och väntar barn, eller precis har fått ett barn har Lekmer även allt för dig. För den nyblivna mamman finns hjälpmedel för amning, nappar och gravidväskor. Även för den gravida finns hjälpmedel och produkter som underlättar vardagen. Dessutom hittar du ett stort utbud av barnvagnar bilbarnstolar och allt annat som barn och föräldrar kan tänkas behöva under barnens uppväxtår. Hos Lekmer finns det även ett enormt utbud av barnkläder och även kläder för babys. De säljer även skor i alla dess former och funktioner. Eftersom det är lättare att veta storleken på barn är det bara att beställa och klä på ditt barn! Till sist erbjuder Lekmer även produkter för barnrummet: Sängar och andra möbler, lampor, förvaring, dekoration och textiler.

Butik online och fysiskt

Lekmer har en fysisk butik. 15 minuter från Stockholm, i Barkarby handelsområde, hittar du Stockholms största barn- och babybutik med allt till alla ungar. 1200 kvadratmeter med leksaker, barnkläder, mammakläder, babyprodukter, bilbarnstolar, barnvagnar och inredning till barnrummet. I butiken finns specialister på barnprodukter och barnsäkerhet. Här finns det även en stor outlet i butiken där du kan hitta massor av fynd från alla olika kategorier. Man måste tänka på att butiken är helt kontantlös. Vi erbjuder istället faktura- och kortbetalning. På så vis skapas en tryggare miljö för butikspersonalen och för kunden.

Trots att de har en butik koncentreras företagets verksamhet online. Här kan du enkelt trycka på det du vill ha, bestämma storlek, färg och form och betala. Sen är det bara att vänta på leveransen. Oavsett hur stor produkten är så tar Lekmer hand om det.