Profilreklam

Vattenflaskan profilprodukten som används 

För att dina profilprodukter ska användas så ofta och så länge som möjligt måste det vara något som är en del av människor vardag. Vattenflaskan är en sådan profilprodukt och nuförtiden finns den i många olika material och utföranden. Design har blivit allt viktigare och för vissa är vattenflaskan närmast att likna med en trendig accessoar.

När allt mer digitaliseras kan man fråga dig om fysiska profilprodukter verkligen är en vettig investering? Vi är många som vill ta hänsyn till miljön genom att minska konsumtion och därför bör du tänka till både en och två gånger innan du beställer en profilprodukt. Du vill såklart att ditt företag ska exponeras och du vill att de profilprodukter du beställer ska användas ofta och länge. En vattenflaska är en profilprodukt som följer med både på träningen och på jobbet. Att dricka vatten är livsnödvändigt och att hålla vätskebalansen på en bra nivå är något som många är noga med. Därför är vattenflaskan som profilprodukt en bra investering eftersom den kommer att fungera som en ständig följeslagare till dina mottagare. När du väljer vilken typ av vattenflaska du vill ha kan du fundera över hur du vill att din profilprodukt ska användas. En flaska som har en vid öppning är lättare att diska och vissa material håller värmen bättre och går att diska i diskmaskin. Andra material är stöttåliga och håller över tid. Storleken på flaskan påverkar också hur din profilprodukt kommer att användas – vill du att den ska användas på gymmet, kontoret eller på campingturen?

Trendiga vattenflaskor

Eftersom vattenflaskan numera ofta används som en accessoar så har utbudet ökat i samma takt. Som profilprodukt finns den i alla möjliga material som aluminium, glas och plats. Den finns också i många olika prisklasser. Många gillar giftfria flaskor i hårdplast eller snygga flaskor i stål. Beroende på material så kan du trycka på flaskan på olika sätt, en stålflaska kan du till exempel välja att gravera. Vissa plastflaskor innehåller kemikalier varav den mest kända kanske är BPA, ett ämne som gör plasten hårdare och som är skadlig för människan. Nuförtiden finns det många tillverkare som väljer att inte använda BPA i sina profilprodukter. En mer högteknologisk trend när det gäller vattenflaskan som profilprodukt är ”den smarta vattenflaskan”. Dessa flaskor räknar ut hur mycket vatten du bör dricka och som dessutom påminner dig när du ska dricka genom att vibrera eller lysa.