inredning

Inköp: sminkspegel med belysning

Om man inte redan har en så är det definitivt hög tid att beställa en sminkspegel med belysning. Att göra en sådan investering är ett enkelt sätt att göra en daglig rutin både roligare och snabbare. När man har den rätta belysningen så ser man bättre, vilket gör att man också får ett bättre resultat när man sminkar sig och risken för att översminka sig minskar drastiskt.

Därför behöver man en sminkspegel som har belysning

En sminkspegel med belysning går att hitta i många olika former. Och vem har sagt att man bara behöver beställa en enda sminkspegel med belysning? Sminkspeglar med belysning finns till exempel både i större modeller som man sätter upp på väggen hemma och som fickspeglar som man enkelt kan ta med sig vart man än går. Då behöver man aldrig mer hamna i ett smink-nödläge utan kan bättra på läppstiftet oavsett situationen som man befinner sig i! En sminkspegel hemma kan förvandla det tråkigaste sovrummet eller badrummet till att kännas som en lyxig skönhetssalong. Den hjälper även nybörjaren att känna sig som ett sminkproffs.

Att tänka på när man beställer

När man ska beställa en sminkspegel med belysning så finns det några olika faktorer och funktioner att ta ställning till och välja mellan, som skiljer olika sorters sminkspeglar åt. Några sådana faktorer är exempelvis:

  • Form: det finns runda, ovala, rektangulära och kvadratiska sminkspeglar med belysning
  • Ljusstyrka: de populäraste sminkspeglarna brukar vara de som har ett ljus som så mycket som möjligt påminner om dagsljus. Då vet man precis hur man kommer att se ut när man går utanför dörren för att möta dagen.
  • Stående eller hängandes: Sminkspeglar kan både hängas upp på väggen och placeras på en yta. En del modeller har funktioner för att kunna göra både och, men oftast så behöver man välja om man vill hänga eller ställa upp sin sminkspegel innan man beställer den.
  • Montering: Hur lätt en sminkspegel med belysning är att montera beror framför allt på hur stor den är. Mindre sminkspeglar brukar vara klara att användas direkt medan större modeller ofta behöver monteras upp genom att skruvas fast i väggen.
  • LED eller inte: Det miljövänligaste alternativet när det kommer till belysning och glödlampor är att välja LED-lampor. De håller väldigt länge och använder samtidigt väldigt lite energi. En bra investering både för plånboken och för miljön helt enkelt!